Hledám nového kolegu, spolu-podílníka pro již zaběhlý IT projekt

Již 14 let provozujeme jeden z mála českých IT magazínů pro programátory a webdesignéry s články o programování, webdesignu apod. - www.programujte.com

Web má svou návštěvnost, čtenáře, články a diskuzní fórum, i stálý měsíční příjem z reklamy.
Hledám člověka, který se stane mým kolegou a spolu-podílníkem na tomto projektu, a který se postará o další chod projektu po obsahové stránce, tedy bude psát novinky a články primárně z oblastí programování a webdesignu (změny a novinky v nových verzích jQuery, PHP a dalších frameworků, články na konkrétní téma - CSS3, HTML5, HTTP2 apod.).

Hledám tedy člověka, který si chce zkusit vést "svůj" projekt, resp. zde bude spolu-podílníkem, avšak u již rozběhnutého projektu s téměř 15 letou historií.

Bude mít prakticky absolutní volnost, co se týče obsahu, jen to musí jít ruku v ruce s dosavadním zaměřením webu, ale musí umět napsat smysluplný článek/krátkou zprávičku.
Kolik času projektu věnuje bude čistě na něm, ideální při škole nebo jako slušný a dlouhodobý přivýdělek k existující práci.

Nabízím opravdu velmi nadstandardní 40% podíl z obratu projektu/reklamy.
Náplň práce: vytváření obsahu (psaní článků, krátkých zpráviček, překlad anglických článků...)

Mezi dosavadní inzerenty patří prakticky všechna jména v IT světě, Microsoft, DELL, Adobe, T-Mobile, Eset Software, Vodafone, Skype, Direct, Accenture, Active24, LMC Jobs, IBM, Wedos, Vigour, Gopas, Borland, AMD, Asseco, Unicorn, Deckard&Penfield, Wedos, Humusoft, Neopublic, Santim, Intellij, Adastra, Gopas, Timone, Assecosol a další…
Pro web v minulosti psal i legendární profesor Škvarvada (FI MUNI), Miroslav Virius z Katedry softwarového inženýrství FJFI ČVUT a spousta dalších dnes známých tváří české webdesignérské a programátorské scény.

Proč hledám kolegu
Projekt už nějakou dobu zahálí (nemám na něj osobně čas) a přijde mi škoda se mu dále nevěnovat, má stále vysokou návštěvnost, navštěvované fórum a velmi slušnou historii. Já na něj již čas nemám, abych psal nové články.
Jediné, co tedy od nového kolegy vyžaduji, aby se postaral o pravidelnější obsah. Za to nabízím 40 % z obratu webu.
Hledám kolegu, který má chuť se tomu věnovat ideálně dlouhodobě a přivydělat si tak na dlouhá léta ke studiu nebo při existující práci, se zájmem o novinky v IT oblasti.

Čím více obsahu web bude mít, tím je vyšší pravděpodobnost, že web zaujme dalšího inzerenta.
Aktuálně začíná hlavní sezóna, kde je očekávaný větší počet inzerentů než v mimo-sezónním období.
Je pouze na něm, kolik času bude webu věnovat. Od tohoto času se bude pravděpodobně odvíjet i míra inzerce a výsledná částka pro něj, protože více obsahu jednoduše znamená více inzerce.

Ideální pro někoho, kdo se chce realizovat a zkusit práci na větším projektu, který zná poměrně hodně lidí.

Pokud máte zájem nebo byste rádi zjistili více informací, ozvěte se mi e-mailem na email@lukaschury.cz
V e-mailu pošlete: svou fotku (klidně neformální, jen abyste na ni byli poznat) a něco o vás (proč byste to chtěli zkusit, odkazy na informace kolem vás, FB profil, apod.)

Budu se těšit! :-)

Publikováno 10. 10. 2017 05:29, 6561× přečteno


Komentáře /0/

Přidat názor

  • Opak léta je…?