Jak jsem dopadl jako učitel #2

Rok se s rokem sešel a opět jsou k dispozici výsledky ze studijní ankety na MUNI. A protože jsem škodolibej egocentrik, tak opět malé zhodnocení výuky za uplynulý semestr :-).

Tento semestr jsem učil spolu s kolegou a kamarádem Jardou Coufalem a můžu říct, že jsme měli opět velmi šikovné skupiny, resp. student(k)y. Vše se odehrálo v rámci předmětu PV182  Human Computer Interaction na FI MUNI, opět dvě seminární skupiny po cca 28 studentech.

Jak jsem dopadl minulý rok a co anketa vlastně hodnotí jsem shrnul v příspěvku před rokem.

No a k samotnému (průměrnému) hodnocení na moji osobu (maximálně 11 bodů)

  • zajímavost předmětu: 9 b (-1 oproti minulém roku) (fakultní průměr 8 b)
  • přínostnost předmětu: 9 b (+1) (fakultní průměr 8 b)
  • jeho obtížnost: 5 b (-0.5) (fakultní průměr 7 b)
  • náročnost na přípravu: 6 b (-0.5) (fakultní průměr 7 b)
  • dostupnost studijních materiálů: 8.5 b (0) (fakultní průměr 8b)
  • jak učitel učí: 9 b (-0.8) (fakultní průměr 8b)
  • učitel jako odborník: 9 b (0) (fakultní průměr 9b)

Výsledek je opět takový, že máme (spolu s Jardou, máme na chlup stejné hodnocení) opět nejvyšší hodnocení v rámci cvičících PV182.

Na našich cvičení vládne přátelská atmosféra - všichni si navzájem tykáme, při práci nám hraje k poslechu (obvykle příjemná :P) hudba a diskutujeme i nad rámec osnov, včetně diskuze kolem projektů studentů.

Názory studentů, za které děkujeme, ale mohlo by jich být více! :-) :

Hoc ucenie tejto dvojice este nebolo uplne vychytane, hodiny boli velmi mile a clovek sa aj zasmial :) Vypracovanie projektov bolo naucne a cloveku docvaklo mnoho veci, ich odovzdavanie v skole a dlhe cakanie kym sa ku mne cviciaci prebiju cez ostatnych mi prislo nevyuzite :(

moc se mi libilo, jakym zpusobem jsou cviceni zamereni - na jednu aplikace, od zacatku navrhu az po nejake to testovani. taky se mi libila praktickost zadaneho ukolu, kde je videt, ze i ve skole se da delat neco do praxe. libilo se mi, ze cviceni vedli mladi lide se znalosti jak tech designerskych zakladu, tak novych trendu, kteri umeli poradit ve vsech fazich navrhu. na cvicenich opravdu vladla pohodova atmosfera, pri ktere se dalo tvorit, a clovek se dost toho i naucil. diky za to :)

Práce studentů můžete vidět na Programujte.com - Jak studenti FI MUNI navrhují své první prototypy - Informační deska MHD
a Jak studenti FI MUNI navrhují své první prototypy - Informační deska MHD #2

Publikováno 20. 02. 2012 17:11, 5451× přečteno


Komentáře /0/

Přidat názor

  • Opak léta je…?