Postavili jsme si vlastní Laser Arénu

Půl roku jsme rekonstruovali Bowling Bar a celý chod sportovního areálu Sport balkán, který dnes úspěšně funguje.

A pak jsme dalšího půl roku budovali naši novou Laser Arénu v Brně, kde soupeří týmy i jednotlivci ve velmi oblíbené hře zvané Laser Tag nebo Laser Game.

Arénu jsme navrhovali celý rok, chtěli jsme, aby byla dokonalá, tajemná a aby hráči, když k nám přijdou, hned pochopili, že teď jsou v jiném světě.

Proto jsme si vše vyrobili a navrhli sami, od designu interiéru, arény, koncept překážek, nábytku v recepci (recepční stůl), herních módů, hudebních motivů, laserových bran, osvětlení i speciálních efektů.

Stálo nás to kotel práce, úsilí a nervů. Ale výsledek stojí za to! :-)

Všechny stěny jsme rozbourali, postavili nové příčky, vše vymalovali, vyrobili překážky a terén, rozestavěli překážky, nainstalovali techniku, vše propojili s recepcí, kde sedí operátorka, a také s automatizovanou technikou.

Výsledkem této celoroční práce je, že když k nám přijdete, poznáte, že jste v jiném světě, v jiné Aréně. Vyberete si jeden z herních módů, herní prostředí a případně nějaký ten bonus a jdete do akce! A že jsme v aréně toho přichystali opravdu hodně!

Interaktivní laserové brány, holografická zrcadla, TronPod sledující hráče, vyvýšenou překážku Eagle Eye, Recognizer, úžasná hudba s prostorovým zvukem a certifikací THX a mnohem více...
A protože jsme kluci od řemesla, snažili jsme se udělat dobrý i náš web. Je mírně dynamický, responzivní a díky tomu lze vše, včetně rezervace, provést i z mobilu.

Takže, pokud jste z Brna nebo do Brna plánujete, stavte se! Po hře si můžete dát třeba sprchu (nezdá se to, ale hra je skvělým sportem!) a zajít si na pivko nebo Kofolu na náš Bowling bar, který sídlí ve stejném patře :-).

Publikováno 19. 03. 2013 21:03, 8909× přečteno


Komentáře /1/

Jakub Langr napsal:

Podle fotek vypadá prostředí parádně, jako v Tronu. V nejbližší době se do vaší herny jistě s kamarády podíváme.

Přidat názor

  • Opak léta je…?