Fotky nového bytu

Minulý rok jsem se stěhoval již nastálo do Brna a tak přišel čas si sehnat nějaký ten byt, který mi bude sloužit jako moje prozatimní uložiště, dokud si nenajdu časem zde nějaký baráček :).

Když jsem si zařizoval své obytné prostředí poprvé, šel jsem do červené barvy, ač mě od ní všichni odrazovali; "nebudeš se tam moct soustředit, neusneš tam, bude to jak v bordelu, bude to celé zářit, bude tě bolet hlava...", ale odradit jsem se nenechal. A až uviděli výsledek, řeknemě, líbilo se jim to a chtěli to taky :). Tehdy jsem si to zařizoval ještě s původním nábytkem, ale i tak jsem - dle mého názoru - sesmolil vcelku útulný kamrlík, kde mi bylo dobře, dobře se učilo, výborně se spalo a tak dále... :)

Nejprve původní bydlo:

Příprava a první nátěr

Odpočinek a spánek (ještě ne-finální)

Malba na zdi

Fotky na stropě (při jejich prohlížení si pak musíte sednout ;) )

Sledování filmů (úhlopříčka cca 4.7m)

Začátek a návrh malby

A nyní už nový byt:

Kuchyně (ta již byla součástí bytu, svůj výběr provedu až v baráčku)

Původní malba v pokoji

Prozatimní spánek při probíhajících úpravách a... bordel :)

Dorazil nábytek...

Finální část ložnice (ještě bez Johnyho)

Postel

Příprava zdi na promítání, tvorba rámu

Postel znovu (v pozadí bude 2 barevná zeleno-černá malba)

Již s Johnym

Obývací pokoj, zde pracovní koutek (velký stůl == velký bordel, takže jsem to zredukoval)

Obývací pokoj pokračování

Přední pohled na hlavní stěnu

ten samý pohled při promítání filmu / hraní na Wii (Guitar Hero, Mortal Kombat...) / sledování TV

Detail na Wii FIT a sadu kytar ke Guitar Hero

Znovu pracovní koutek

Dole jsou časopisy Font, jediný časopis, který odebírám

A nakonec Johny dnes :)

 

Pokud se vám něco z toho líbilo, pak již brzy bude mnohem více fotografií bytů z celého světa na webu Moderníbyty.cz :). O spuštění webu budu dopředu patřičně informovat...

Publikováno 04. 04. 2010 17:35, 22614× přečteno


Komentáře /30/

Lukáš Churý napsal:

Byt ještě není dokončený úplně, chybí sedačka, bobky na sezení, sokl, drobné malby...

Karel Kolář napsal:

Nějak jsem přehlídnul, že tohle je blog, tak ti ten komentář hodím i sem. ;)    Celkově moc povedený, je dobré nebát se barev. Ty malby jsou celkem odvážný, ale sedí tam pěkně, já na něco podobného používám samolepky. Jediný co bych změnil je ten box. pytel nad postelí...    Mimochodem, ty boxuješ?

Lukáš Churý napsal:

Karel Kolář: ten boxovací pytek je tam opravdu jen jako doplňěk. Z fotek to možná vypadá nepatřícně - kvituju, nicméně docela to tam - v reálu - pasuje :).

jakubk napsal:

Vidím, že máš stejnou plechovku na čaj, jako mám já. (ta poslední fotka z bytu) :-)

Michal napsal:

Perfektní, ještě by se možná hodila virtuální procházka (360° panorama), abych se líp zorientoval, kde co je. Ale máš dobrý vkus ;-)

mstarman napsal:

Wow, ta zeď na promítání je dokonalá. Promítat na zeď, místo TV, bych v budoucnu chtěl také, ale s tím rámem si to dovedl k dokonalosti.

DeedX napsal:

Pěkné, mooc pěkné... Napadlo mě, jestli jsi malby v předchozím bytě tvořil sám, ale fotka se slečnou a štětcem na nevyřčenou otázku odpověděla sama :). Jenom ten stůl bych potřeboval větší - bordel nebordel, prostor se hodí :).

Kobi napsal:

Kaluža, když viděl tvůj blogpost, se ihned uchýlil k témuž:)) http://radovan.bloger.cz/ja-banan-a-projekty/Mgr-Radovan-Kaluza-a-jeho-byt-ve-svedskem-stylu-v-luxusni-lokalite-Ostravy

Adam Konečný napsal:

Vypadá to úžasně.

PM napsal:

Bez mučení přiznávám že závidím :-)

Jááá napsal:

Jéé.. to je krány.. taky bych chtela takový byt.. moc krásnéé.. krásná ložnice.. super.

Lukáš Churý napsal:

Všem děkuju :).

Petr napsal:

Je to opravdu super. Mohl bych poprosit o presny typ projektoru? Predem dekuji...

Hrach napsal:

jj :D ten projektor by mě taky zajímal :D

bedna napsal:

Kaluža? :-) Hihi, to je funny už 3 roky nejmíň, ale k bytu, líbí se mi, moc. I přesto mám jednu připomínku. K těm skříňkám s černými dveřmi a bílým kulatým na otvírání. Nevypadá to pěkně. Navíc, ty samé skříně měla tetička ve svém bytě před 10 lety s těmi samými "puntíky" na otvírání. Změnil bych pouze ty úchytky a je to žůžo, labůžo :-)

bedna napsal:

Kaluža? :-) Hihi, to je funny už 3 roky nejmíň, ale k bytu, líbí se mi, moc. I přesto mám jednu připomínku. K těm skříňkám s černými dveřmi a bílým kulatým na otvírání. Nevypadá to pěkně. Navíc, ty samé skříně měla tetička ve svém bytě před 10 lety s těmi samými "puntíky" na otvírání. Změnil bych pouze ty úchytky a je to žůžo, labůžo :-)

Lukáš Churý napsal:

bedna: Ano, to je právě starý pokoj, kde jsem měl nábytek ještě po mamčiných náctinách :). Nicméně, z tohoto kusu nábytku a zvolených barev stěn bych řekl, že jsem vykouzlil maximum, co se dalo :) a že to nevypadá "až tak hrozně".

Jakub Musil napsal:

Velice pěkný byt. S tím projektorem to je dokonalé. Když jsem chtěl ze stejných důvodů koupit projektor byl jsem odrazen prodavačem v elektru - prý to v koukatelné kvalitě utáhnou jen hi-end modely (4 roky zpět).    Proto by mě zajímalo, stejně jako výše komentujícího kolegu, jaký je to projektor?

Jan napsal:

Co je to za židli?

Roman Slavík napsal:

Na tenhle blog jsem narazil náhodou a jsem z vašeho bytu uplně unešený! Nádherně sladěný a kreativní, prostě skvělý. V takovém bytě bych bydlel rád :)

SkyLuke napsal:

Ahoj, skvěle zařízený byt. Vážně. Hlavně mě zaujalo ta promítací zeď a černý rámeček skoro přes celou šířku i výšku zdi. To bych si nechal líbit.    Taky mě zajala ta malba. Jelikož přemýšlím o podobné výzdobě pokoje, můžu se zeptat jak je provedená? Respektive čím je to namalované. Malovalo se to dle nějaké šablony či jen od ruky?

Lukáš Churý napsal:

SkyLuke: první proběhl návrh na papíře, poté se udělal (dle obrázků výše) základní skica na zeď (kruhy) a pak podle ruky :). Použity barvy na interiéry (Baumax).

Tomas napsal:

Zdravicko , o platne do obyvacku take uvazuji mohu vznest dotaz na jake platno to promitas ? Koukal jsem na komerecni varianty a takovehle pekne nastenne platno s rameckem neni vubec ale vubec levna zalezitost ... Tak bych se chtel zeptat co to je za platno :) Dekuji

Lukáš Churý napsal:

@Tomas Je to zeď, nikoliv plátno :). Plátno takových rozměrů by bylo cenově nad rámec zařízení celého bytu.    Použita byla normální ultra-snow bílá barva, žádná speciální. Jednou jsme dělali speciální nátěr, který lépe odráží projektorem vrhané paprsky, ale výsledek byl žalostný - za hodně peněz mono muzika.    Rámeček a celkově celý postup tvorby rámečku je výše na fotkách.

Irena napsal:

wow, můžu se přistěhovat? :D

monia napsal:

it´s so b-e-a-u-t-i-f-u-l....think its your soul and heart in that ... thanks for an inspiration...:-)

Kája napsal:

Ta poslední fotka by se hodila i pro velkoformátový tisk. Kdyby někdo uvažoval nechat klidně zvěčnit i sebe, nechť se obrátí na http://www.srp-reklama.cz/ Skvělá spolupráce, jsem s nimi už několik let!

Hanka napsal:

Útulné, já mám sedací soupravu od https://www.primazidle.cz/ Mají i perfektní židle, každý si tu vybere to své.

Nábytek napsal:

Moc hezký a moderní interiér. Vypadá luxusně, ale určitě nepohrdnete ani nabídkou nábytku od http://e-levnynabytek.cz/ Nábytek mají levný, ale vydrží.

nápad napsal:

Úplně vidím, jak se zde vyjímá pracovní stůl s pracovní židlí z těchto stránek. Můžu jedině doporučit. http://www.nabytkuj.cz

Přidat názor

  • Opak léta je…?