iPhone přestal sdílet

Nová verze iPhone (3.1) zablokovala možnost sdílení internetu, a mě tím rázně nakrkla. A nejsem sám,

Když Apple zpřístupnil operátorovi AT&T možnost sdílení internetu (tedy jen pokud ste měli AT&T za svého operátora či operátora, který je partnerem APPLE), umožnilo pár nadšenců sdílet internet instalací profilu i ostatním uživatelům / majitelům iPhona, stačily dva kliky v Safari a bylo vystaráno. S tím je však konec.

Návrat k 3.0 samozřejmě nelze (oficiální cestou) a když napíšete na podporu, řeknou vám prosté "We cannot help you" a pod tímto stroze "All provider worldwide would have tethering disabled. So we can´t do anything.". Nejsem si tím až zas tak jist.

Toto je první, nicméně pro mě osobně velmi závažná věc, kterou mě APPLE naštval. Snad se to klukům podaří nějak zprovoznit i pod aktuální verzí.

Publikováno 29. 09. 2009 02:55, 14766× přečteno


Komentáře /5/

Zdeněk Večeřa napsal:

Já ti to říkal. K tomu si domysli omezení s bluetooth a nemožnost libovolně nahrávat soubory... a z iPhone je stylová krabička, u které ale nemáš jistotu, že zítra nebude fungovat něco jiného.    I přes všechny výhody taková omezení jsou problém (za cenu vyšší stability přístroje).    Jenže volba je těžká. Co jiného, když na druhé straně je těžkopádný Windows Mobile...

Lukáš Churý napsal:

To nelze brat takto,Apple neodebral neco, co oficialně uměl. Ohledně souborů; to neberu jako nevýhodu, na soubory mám flashku, ne mobil, který jednoduše do USB nenapojím. A Bluetooth mi přišel k ničemu už dávno ;). Naopak mám jistotu, že to, co umí, aj oproti WM umět nadále bez ohledu na situaci ;)).

Flotweaq napsal:

Njn, hracicky, ale na poradnou praci nesahnou ..... ;-)

lobotom napsal:

Musím říct, že pokud jsi nezkusil nepochopíš. Apple je hezký, ale právě díky mass stogare u mne vítězí WM - tu flashku nemáš u sebe pořád, ale mobil ano + micro usb kabelů se všude válí hromada "o)

Lukáš Churý napsal:

lobotom: díky Apps ale můžeš iPhone jako flashku použít...

Přidat názor

  • Opak léta je…?