Builder Párty 2009

3. - 5. 2009 jsem se zúčastnil soutěže "kdo více vypije" - 5. Builder párty - setkání příznivců konference na Builder.cz. Cestu jsem absolvoval s Honzou Škráškem (Háefko, Programujte.com), Davidem Grudlem (Nette, dibi, Texy!) a Pavlem Kodýtkem (Paysoft, SEO.nawebu.cz) z Brna.

Fari, Hrach, já, DGX, právník a Karel

Už začátky byly krušné - dlouho jsme bez netu nevydrželi - s Honzou jsme čekali u jiného domečku, než jsme čekat měli, ale po 10 minutách brouzdání Operou jsme našli ten správný, kde na nás již čekal Doktor (aka Pavel). Davídek se nám zatoulal, cestou od zubařky přejel zastávku (od dob jeho studií zde se konečná zastávka prodloužila o další 2 zastávky a tak vystoupil úplně jinde :) ). Nicméně za odměnu nám každému koupil čokoládu, která (do jedné) věrně okopírovala vnitřní interiér Doktorové Fabie. Bylo teplo.

S Davidem po ránu, to jsme mu vyprávěli, co dělal den minulý :)

Cestou na místo určení nás Doktor přesvědčil o svých řidičských schopnostech a o tom, že předjet stojící kolonu je možné, stačí mít ten pravý důvod: "Tak tady není ta odbočka, hmm...". Proprali jsme úplně všechno, od Radka Hulána (spolu s vyznáním lásky k němu), přes iPhone vs HTC až po tchyně.

Pózující DGX

Samotná akce se nesla v duchu jez, dokud je co a pij, protože je co. Naše skupina vydržela všechny dny být nejdéle vzhůru (zdravím Davida :D), nicméně jsme do rána téměř vystřízlivěli, což bylo špatné. Všichni buildeři byli super, byla to směs super lidí, kvanta informací a neskutečné zábavy. David se ukázal být skvělý bavič, nicméně jeho láska ke svému iPhonovi překonávala i krajní meze a nutno poznamenat, že všichni HTCčkaři odcházeli značně potroušení :-) (a že to byla většina).

Pózující Doktor

Snaha (5. pokus) o fotku s Hrachem :)

Přidal se Milf

Hlad nás netrápil

O dobrou zábavu se postaral iPhone :)

Chvilka s (výborným) hostitelem

Hrach popisuje nedostatky Davidového Nette frameworku :) aneb proč je Háefko lepší :P

Akce byla báječná, těším se na další ročník a snad si konečně popovídám i s Dundeem.

Publikováno 12. 07. 2009 19:42, 11704× přečteno


Komentáře /1/

Blahis napsal:

Tak to je mazec. Dostanu odkaz na tvé stránky od Hynka a tam uvidím Davida :-)

Přidat názor

  • Opak léta je…?